Siden virker kun i landscape mode

usynlighed

Torsdag, 6. oktober 2016 - 14:50

En beskrivelse af ensomhed:

"Når jeg er ensom, så kan det føles som om, at jeg er usynlig. Der er ingen i mit liv, som ser mig - altså rigtig ser mig, som menneske, som person med kendskab til mit væsen. Derfor virker det som om, jeg er usynlig for alle". 

Nogle mennesker går med følelsen af ensomhed gennem hele livet, on and off. Ikke konstant i fuld kraft, men den ligger og ulmer under overfladen, og bryder frem, så snart livet rammer en på den ene eller anden måde. I artiklen her fra politikken, beskriver Sara, hvordan hendes liv har været præget af denne konstante skygge. Følelsen af ikke rigtig, at passe ind. At alle andre har nok, og har et liv, som hun uanset hvad ikke bliver en del af. Hun er især bekymret for at blive ældre, da det ikke bliver nemmere for hende at socialisere sig og skubbe følelsen fra sig. Du kan læse hele artiklen her. 

Det fjerner ikke den grundlæggende følelse af ensomhed, at komme ud blandt andre, men det lindrer den og er med til, at rykke dig i den rigtige retning, nemlig væk fra de "tunge ensomme skygger." Vi har, som mennesker, brug for andre mennesker i vores liv, som ser og anerkender os for dem vi er. Så vi ikke er usynlige mere. Christine Swane, som er direktør i fonden Ensommes gamle værn, kommer med råd til ensomme, og andre som ønsker at hjælpe ensomme her i denne artikel. 

Spred budskabet

Del siden, så vi sammen kan forebygge og bekæmpe ensomheden

."Den usynlige hjælper"

Hvis du har behov for personlig vejledning til at komme videre.

Velkommen

Velkommen til Ensom-nejtak.dk
Du er meget velkommen til at informere os på mail@ensom-nejtak.dk, hvis du oplever fejl eller mangler. Benyt Jer af: support@ensom-nejtak.dk

Få indflydelse

Acute
Jeg modtager meget gerne ønsker om debatemner fra jer.
I skal endelig bare kontakte mig med ønsker og ideer. 
mail@ensom-nejtak.dk

hver dag!Husk at forsøge, at nyde det