Siden virker kun i landscape mode
salg

Salg

Onsdag, 12. september 2018 - 20:31

Kender du følelsen af, at skulle sælge sig selv? Hvis ja - hvordan håndterer du den følelse.

I dagens Danmark tror jeg, at mange har den følelse ret ofte. Hvis du har et arbejde, så har du skulle sælge dig selv i forbindelse med den stilling. Derefter er det ofte salg, da det handler om at blive valgt til de spændene opgaver, efteruddannelserne og de nye titler, som måske giver lidt mere løn. 

Har du ideer, som du gerne vil ud med, så handler det både om at finde frem til de rigtige købere og derefter få dem til, at "købe dig og din ide".

Det kan være rigtig spændende og give et sus i maven, men også grænseoverskridende og ubehagelig, da man søger en mening hos andre. Beder på en måde andre mennesker om, at vælge èn og tro på de ideer man kommer med. Hvad hvis de ikke bryder sig om det man siger, man vrøvler, bliver afbrudt og valgt fra? Men på den anden side, så kan man blive valgt til, blive rost og få nogle tilhængere, som tror, bakker op og støtter. 

Har du erfaringer med følelsen af, at sælge sig selv og nogle gode råd til håndteringen af denne følelse, som du har lyst til, at dele herinde?

 

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Spred budskabet

Del siden, så vi sammen kan forebygge og bekæmpe ensomheden

."Den usynlige hjælper"

Hvis du har behov for personlig vejledning til at komme videre.

Velkommen

Velkommen til Ensom-nejtak.dk
Du er meget velkommen til at informere os på mail@ensom-nejtak.dk, hvis du oplever fejl eller mangler. Benyt Jer af: support@ensom-nejtak.dk

Få indflydelse

Acute
Jeg modtager meget gerne ønsker om debatemner fra jer.
I skal endelig bare kontakte mig med ønsker og ideer. 
mail@ensom-nejtak.dk

hver dag!Husk at forsøge, at nyde det