Siden virker kun i landscape mode
modgang, arbejde hårdt.

Modgang

Onsdag, 24. oktober 2018 - 21:31

Modgang - et forholdsvis negativt ord. Hvis man slår ordet op kommer denne beskivelse:

Dansk Synonymordbog

 

modgang: genvordighed, uheld, ulykke, vanheld, trængsel, prøvelse(r), 
viderværdigheder, sorg, kval, plage, 
modvind, ærgrelse, kontrarietet

 

Jeg synes stadig det er lidt dobbelt, da man samtidig har et ordsporg som hedder "modgang gør dig stærkere". Gad vide om det er fordi, at der findes ikke noget liv uden modgang, og derfor handler det om, at få det bedste ud af alting - selv modgang. 

Kan man ruste sig selv til modgang, og dermed poppe hurtigere op til overfladen igen, og komme videre. Tror det handler meget om livssyn, og mængden af modgang som rammer. Ofte kan det føles som om, at lidt modgang sjældent kommer alene. Det kommer i stimer, lidt ligesom små fisk. Når det rammer, så vælter det bare ind over. 

Da modgang er en uundgåelig del af livet, så kan det være en fordel, at forsøge at få noget ud af det. At komme bedre gennem modgang, komme sig hurtige og komme mere hel og afklaret ud på den anden side, for på den måde, at have mere styrke ved næste modgang. Livet kan være hårdt, krævende og svært, men vi bør stræbe efter, at leve det så godt som overhovedet muligt. 

Hvis du har lyst til, at blive klogere på modgang, og hvordan du kan bruge den til noget, så kan du læse mere her: modgang.

Spred budskabet

Del siden, så vi sammen kan forebygge og bekæmpe ensomheden

."Den usynlige hjælper"

Hvis du har behov for personlig vejledning til at komme videre.

Velkommen

Velkommen til Ensom-nejtak.dk
Du er meget velkommen til at informere os på mail@ensom-nejtak.dk, hvis du oplever fejl eller mangler. Benyt Jer af: support@ensom-nejtak.dk

Få indflydelse

Acute
Jeg modtager meget gerne ønsker om debatemner fra jer.
I skal endelig bare kontakte mig med ønsker og ideer. 
mail@ensom-nejtak.dk

hver dag!Husk at forsøge, at nyde det