Siden virker kun i landscape mode

Kender du det...

Fredag, 19. maj 2017 - 21:32

Klokken er ved, at være halv 8, og det er ved, at være tid til, at skal afsted. Jeg føler mig utilpas, svimmel, våde håndflader og hjertebanken. Jeg har ikke lyst til, at forlade huset og, som minutterne går, så bliver symptomerne værre. 
Jeg kigger mig selv i spejlet, og synes pludselig jeg ser syg ud. Måske har jeg faktisk også lidt feber. Jeg overbeviser mig selv om, at jeg nok er for syg til at tage afsted, så bliver hjemme......Lignende senarier sker for nogle hver dag, hver gang de skal ud. 

Angst har mange ansigter, og kan være virkelig ødelæggende. Vi har vel alle følt angst i en situation, hvor frygten og angsten har vundet. I følge Lise Kryger, som er indehaver af slipangsten.dk, så er det hendes antagelse at angst ofte udspringer af ensomhed. 

Hun skriver:"Jo mere alene, isoleret, udstødt man er, jo mere angst er man også. Jo mere drænet for livsenergi bliver man."

En af grundene til, at angst er så ødelæggende er fordi, at den blandt andet tvinger folk til at miste tilknytningen til samfundet, familien og andre sociale relationer. Hvordan arbejder man så med dette, hvad kan vi gøre? Der findes ingen endegyldig opskrift, men 
jeg vil klart anbefale dig, at læse mere her. 

 

Spred budskabet

Del siden, så vi sammen kan forebygge og bekæmpe ensomheden

."Den usynlige hjælper"

Hvis du har behov for personlig vejledning til at komme videre.

Velkommen

Velkommen til Ensom-nejtak.dk
Du er meget velkommen til at informere os på mail@ensom-nejtak.dk, hvis du oplever fejl eller mangler. Benyt Jer af: support@ensom-nejtak.dk

Få indflydelse

Acute
Jeg modtager meget gerne ønsker om debatemner fra jer.
I skal endelig bare kontakte mig med ønsker og ideer. 
mail@ensom-nejtak.dk

hver dag!Husk at forsøge, at nyde det