Siden virker kun i landscape mode
Græs

Græsset er grønnere

Torsdag, 27. september 2018 - 16:29

Jeg tror de fleste kender udtrykket: "græsset er altid grønnere på den anden side". Jeg kom til, at tænke på dette udtryk i forbindelse med en følelse af, om jeg nu sørgere for at få nok ud af dagene. 

Tror bestemt ikke græsset er grønnere på den anden side, men det skal man sommetider lige huske sig selv på. Især i disse tider med Facebook, Instagram, Twitter og ...og...og...og. Det er simpelthen flere sociale medier end jeg orker, at sætte mig ind i. Herinde er det så vigtigt, at fremstå med det perfekte liv. Altid i gang, fantastiske børn og kun gode vaner. Hørte et radio program tidligere på året, hvor der netop var fokus på dette. Flere blev interviewet i forhold til, at de ønskede at være mere ægte på de sociale medier. At turde vide de situationer, som er (som jeg vil kalde det) mere menneskeligt. Stadig er det ofte den fantastiske side af livet, som bliver vist og delt. Personligt vil jeg sige, at her kan ordsproget da virkelig komme til sin ret, da det kan skabe misundelse, tristhed, ensomhed eller modløshed hvis vi tager disse næsten perfekte livsfortællinger til os. Husk nu, at det kun et enkelt glimt, og at alle har noget fantastisk at byde på. 

Du kan læse mere om, hvad der gemmer sig bag ordsproget her: Grønnere græs

Spred budskabet

Del siden, så vi sammen kan forebygge og bekæmpe ensomheden

."Den usynlige hjælper"

Hvis du har behov for personlig vejledning til at komme videre.

Velkommen

Velkommen til Ensom-nejtak.dk
Du er meget velkommen til at informere os på mail@ensom-nejtak.dk, hvis du oplever fejl eller mangler. Benyt Jer af: support@ensom-nejtak.dk

Få indflydelse

Acute
Jeg modtager meget gerne ønsker om debatemner fra jer.
I skal endelig bare kontakte mig med ønsker og ideer. 
mail@ensom-nejtak.dk

hver dag!Husk at forsøge, at nyde det