Siden virker kun i landscape mode

Betingelser for brugen af ensom-nejtak.dk

Du skal være 18 år eller ældre for at oprette en profil alene. Dine forældre skal godkende oprettelsen, hvis du er 12-17 år. Når du opretter en profil på ensom-nejtak.dk, skal du som minimum udfylde alle de obligatoriske felter i oprettelsesformularen, heriblandt navn, adresse, telefonnummer og email, som kun er til internt brug ifølge lovgivningen.

VIGTIGT: Ved at indtaste din E-mail adresse giver du os muligheden for automatisk at kunne fremsende en ny adgangskode til dig, hvis du skulle glemme denne. Du accepterer samtidigt, at vi må sende nyhedsbreve og notifikationer til dig.

Det er ulovligt at indtaste en falsk (en andens) E-mail adresse eller andre oplysninger relateret til anden person. Alle tilfælde af brug af urigtige oplysninger vil blive politianmeldt med oplysning af blandt andet IP-nummer, der vil gøre det muligt for politiet at finde frem til personen bag oprettelsen. Enhver form for pædofilt indhold, eller andet indhold af direkte ulovlig karakter vil blive politianmeldt med oplysning om blandt andet IP-nummer, der vil gøre det muligt for politiet at finde frem til personen bag oprettelsen.

ensom-nejtak.dk fraråder, at du i dit profilnavn eller din profiltekst oplyser dit fulde navn, din adresse, dit telefonnummer eller enhver anden form for oplysning, der kan identificere dig. Det er ikke tilladt at linke til f.eks. Facebook.

Ved oprettelse af en profil på ensom-nejtak.dk giver du samtidigt samtykke til, at ensom-nejtak.dk må vise din profil for brugerne på ensom-nejtak.dk. En profilvisning kan indeholde oplysninger om din politiske overbevisning, religion, sexualitet og tilsvarende oplysninger, såfremt du har indtastet dem på din profil. Hvis du ønsker at tilbagekalde dette samtykke, skal du slette din profil.

Vi hos ensom-nejtak.dk forbeholder os retten til, på ethvert tidspunkt og uden varsel, at kunne slette/ændre profiler, der udnytter ensom-nejtak.dk. Dette værende sig både kommercielt eller ved indhold af nogen som helst form for reklame. Materiale/tekst der er anstødende, useriøse, usande, diskriminerende, eller på anden måde vurderes til ikke at leve op til et redeligt niveau. Det vil ske uden nogen form for dækning af et evt. tab i forbindelse med, at man ikke vil have adgang til sit abonnement i den resterende del af abonnementsperioden.

Betingelser i forbindelse med brugen af ensom-nejtak.dk beskeder og kommentarer

På ensom-nejtak.dk er det er ikke tilladt at sende eller videresende beskeder indeholdende kommercielt-, anstødende- eller diskriminerende indhold, kædebreve eller kontaktoplysninger på andre personer eller virksomheder.

Det er ikke tilladt at benytte chatten til spam og anden uanstændig henvendelse. Det er vigtigt, at den enkelte bruger, i alle tilfælde, husker at bibeholde en anstændig tone og i takt med ensom-nejtak’s værdier. Ensom-nejtak.dk kan til enhver tid, og uden varsel, slette indlæg og profiler, såfremt én eller flere af ovenstående krav ikke opfyldes. Igen kan dette ske uden nogen form for dækning af et evt. tab i forbindelse med, at man ikke vil have adgang til sit abonnement i den resterende del af abonnementsperioden.

Events/arrangementer oprettet af ensom-nejtak.dk vil kun være for brugere på ensom-nejtak.dk. Events/arrangementer annonceret via ensom-nejtak.dk kan også være for andre end brugerne på ensom-nejtak.dk. Eventuel betaling for deltagelse i et event/arrangement bliver opkrævet ved tilmeldingen, eller på anden vis, hvis dette er oplyst.

I henhold til "Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a" er køb af billetter IKKE omfattet af den normale fortrydelsesret på 14 dage. Ved dit køb accepterer du nedenstående retningslinjer vedrørende tilbagebetaling/refundering:

Events/arrangementer der afholdes af Ensom-nejtak.dk:

 • Du kan fortryde din tilmelding frem til datoen for seneste tilmeldingsfrist. Dog vil tilbagebetaling kun ske med 50% af det indbetalte beløb.

 • Fortryder du din tilmelding efter tidspunktet for seneste tilmeldingsfrist, vil du være bundet af dit køb og der vil ikke ske refundering.

 • Skulle ensom-nejtak.dk vælge at aflyse et arrangement, vil du blive refunderet 100% af det beløb du har indbetalt.

 • Force majeure: Skyldes aflysningen forhold, der ikke kan henføres til ensom-nejtak.dk, vil der ikke ske refundering af det indbetalte beløb, hvis begivenheden indtræffer efter datoen for sidste tilmeldingsfrist. Indtræffer begivenheden før datoen for sidste tilmeldingsfrist vil ensom-nejtak.dk refundere 50% af det indbetalte beløb.

 • Billetter må ikke byttes eller videresælges til en anden bruger.

 • Ensom-nejtak.dk tager forbehold for fejl og mangler i priser og eventbeskrivelser.

 • Det gælder for alle arrangementer at man opfører sig redeligt og sobert, og ikke udviser en adfærd der på nogen måder er anstødende, truende eller krænkende. Det er til enhver tid arrangørens ret at bortvise folk, der efter hans vurdering overtræder retningslinjerne.

 • Møder man beruset op til et arrangement, vil arrangøren kunne bortvise brugeren ved døren, uden der vil ske nogen form for refundering af det indbetalte beløb.

 • Ved din tilmelding til et arrangement arrangeret af ensom-nejtak.dk accepterer du samtidigt, at ensom-nejtak.dk må bruge billeder og statements fra eventen til markedsføringsmæssige formål, såvel internt som eksternt.

 • Ensom-nejtak.dk påtager sig intet ansvar for personskader, skader på ejendele eller andre former for skader, hvad enten det skyldes fejl, uhensigtsmæssigheder eller andre årsager. Ensom-nejtak.dk kan heller ikke gøres erstatningspligtig for mistede ejendele. Vi gør opmærksom på, at deltagelse i arrangementer sker på eget ansvar.

 • Deltageren skal selv tegne de nødvendige forsikringer, der dækker deltagerens deltagelse i arrangementet.

 • Ensom-nejtak.dk forbeholder sig ret til at opdatere eller ændre disse vilkår og betingelser til enhver tid uden varsel og derfor anbefaler vi, at du læser disse vilkår og betingelser, hver gang du tilmelder dig arrangementer gennem ensom-nejtak.dk.

Events/arrangementer der afholdes af anden arrangør end ensom-nejtak.dk:

 • Ensom-nejtak.dk frasiger sig alt ansvar for arrangementer, hvor ensom-nejtak.dk ikke er hovedarrangør. 

 • Ved ekstern arrangør er dennes regler gældende. Kontakt eventuelt arrangøren for yderligere information. 

Generelle betingelser

Enhver form for henstilling fra en medarbejder hos ensom-nejtak.dk SKAL følges. Det er nødvendigt, at man er imødekommende overfor evt. advarsler og henstillinger.

Advarsler gives, hvis ensom-nejtak.dk bedømmer, at den uønskede adfærd kan være til gene for de andre brugere og eventuelt for ensom-nejtak.dk generelt. Vælger man at ignorere disse, kan det medføre sletning af profil og/eller karantæne fra ensom-nejtak.dk, uden nogen form for dækning af et evt. tab i forbindelse med, at man ikke vil have adgang til sit abonnement i den resterende del af abonnementsperioden.

Råd om sikkerhed

Ensom-nejtak.dk tilskynder alle brugere til at være kritiske overfor beskeder, der er skrevet på engelsk eller som ser maskin-oversatte ud, da det kan være fup-beskeder, hvis hensigt kan være at lokke penge ud af folk. Er du i tvivl om, hvorvidt der er tale om en besked fra en rigtig profil, bedes du kontakte kundeservice@ensom-nejtak.dk.

Ligeledes råder ensom-nejtak.dk alle deres brugere til ikke, at videregive personlige oplysninger såsom adresse og kreditkortnumre. Vi fraråder også, at man betaler for flybilletter eller lignende for andre profiler man ikke har mødt og kender fysisk.

Hvis du mener at du er blevet narret for penge eller andre værdier gennem ensom-nejtak.dk, så anbefaler vi, at du anmelder det til os og politiet. Vi samarbejder gerne med politiet og leverer gerne data, der kan lette opklaringen. Slet ikke din profil før du har talt med vores kundeservice, så vi kan nå at sikre beviser.

Der vil løbende ske opdateringer og forbedringer af ensom-nejtak.dk, så du som bruger altid får det bedste af, hvad vi kan tilbyde. Ensom-nejtak.dk forbeholder sig derfor også retten til løbende at foretage ændringer på sitet, herunder at tilføje og fjerne funktioner.

Ensom-nejtak.dk er underlagt ”Lov om behandling af personoplysninger” og har forpligtet sig overfor Datatilsynet til at iagttage personers ret til anonymitet på ensom-nejtak.dk og udvise ansvarlig omgang med personfølsomme oplysninger. 

Da vi hos ensom-nejtak.dk forbeholder os alle rettigheder til alt materiale vist på websitet, herunder alle varemærker, logoer, billeder, fotos, animationer, videoklip, brugsvilkår og tekst, så anses det for overtrædelser, hvis der sker kopiering, gengivelser, visninger og anvendelser af materiale herfra uden skriftelig tilladelse fra ensom-nejtak.dk. Overtrædelser vil blive retsforfulgt af ensom-nejtak.dk eller andre rettighedshavere. Ved overtrædelse af ovenstående kan man pådrage sig erstatningsansvar jf. reglerne i almindelig dansk ret.

Ensom-nejtak.dk forbeholder sig ret til, når som helst, at ændre de igangværende  brugsvilkår. Et medlem anses for at være informeret om sådanne ændringer, så snart de er udgivet på sitet. Brugsvilkårene skal udtrykkeligt godkendes ved registrering af medlemskabet.

Ensom-nejtak.dk kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle nedbrud, fejl eller tekniske komplikationer som måtte opstå på websitet, og påtager sig ligeledes intet ansvar for fejl og mangler i indholdet på websitet.

Hos ensom-nejtak.dk vægter vi højt, at alle brugere skal kunne føle sig sikre, trygge og glade ved brugen af vores site. Hvis en bruger derfor oplever noget, som er i strid med vores betingelser, så ønsker vi disse anmeldelser meddelt til vores kundeservice.

Alle betingelser, regler og retningslinjer er for at sikre den enkelte bruger og skabe en god oplevelse for alle.

Fortrolighedspolitik

Ensom-nejtak.dk forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Ensom-nejtak.dk vil ikke afsløre information om brugerne til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Ensom-nejtak.dk vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse. 

 


 

 

Spred budskabet

Del siden, så vi sammen kan forebygge og bekæmpe ensomheden

."Den usynlige hjælper"

Hvis du har behov for personlig vejledning til at komme videre.

Velkommen

Velkommen til Ensom-nejtak.dk
Du er meget velkommen til at informere os på mail@ensom-nejtak.dk, hvis du oplever fejl eller mangler. Benyt Jer af: support@ensom-nejtak.dk

Få indflydelse

Acute
Jeg modtager meget gerne ønsker om debatemner fra jer.
I skal endelig bare kontakte mig med ønsker og ideer. 
mail@ensom-nejtak.dk

hver dag!Husk at forsøge, at nyde det